Het Chalet

Het chalet „ Le Chamois” is dichtbij de piste gelegen in het chaletparkje „ Pierra Menta”. Vanuit het chalet is er een schitterend uitzicht op het Grand Massif en de Mont Blanc en tevens op de piste en de skilift.  De skilift is ca. 3 minuten lopen en aan het einde van de middag kunt al skiënd tot aan de deur met de locker komen. U bergt de skis gemakkelijk op, stookt het vuur op en na een lekker bad is het heerlijk toeven in uw eigen chalet. 

Het chalet heeft 3 slaapkamers en een badkamer en is geschikt voor maximaal 6 personen. In de gezellige woonkamer met openhaard is ook een televisie met Nederlandse zenders via Canal Digitaal aanwezig.  Tevens is het chalet voorzien van een wifi internet verbinding. De halfopen keuken is voorzien van een vaatwasser, oven en elektrische kookplaat, maar u kunt natuurlijk ook verse broodjes halen bij de bakker om de hoek of 's avonds  uit eten in één van de restaurantjes. De Forperet is een echte aanrader, waarbij u na bijvoorbeeld een steengril bij het haardvuur terug kunt sleeën naar het chalet. 

Marieke van Dongen, de Nederlandse host, zorgt er na uw aankomst voor dat u op de hoogte bent van alle details en geeft u de sleutel en eventueel uw met korting gereserveerde skipassen. Zo hoeft u zich nergens meer druk om te maken. 

DSC 2182